Contact

De apotheek voor al je vragen

Bij Apotheek Bestellen staan wij voor je klaar. Als online apotheek vinden wij het belangrijk dat je niet alleen veilig je medicatie kan kopen, maar ook dat je altijd de beschikking hebt over kwalitatieve informatie.

Daarom zetten onze experts zich iedere dag in om acurate, duidelijke  informatie en advies te bieden. Heb jij een vraag over één van onze producten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Nu gratis advies bij ons

Ieder product is voorzien van duidelijke, uitgebreide informatie. Daarnaast bieden wij verschillende artikelen en berichten met advies over gebruik en functionaliteiten van verschillende producten. Heb je toch liever persoonlijk advies op maat? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor gratis advies van ons.

Onze experts streven ernaar om altijd binnen 24 uur je een bericht terug te sturen.

Persoonlijk advies en contact op maat

Bij Apotheek Bestellen staan persoonlijk contact en duidelijk informatie bovenaan. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij op een veilge, verantwoorde manier online medicijnen kan kopen. Heb jij dan ook een vraag, of wil je meer weten over één van onze producten? Dan helpen wij je graag verder. Als online apotheek bieden wij onze klanten meerdere methodes om informatie op te doen:

Blog

Ontdek het laatste nieuws en tips over onze producten nu rechtstreeks op onze blog. Als online apotheek zetten wij ons constant in om nieuwe, correcte informatie te delen zodat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slaapmedicatie, slaappillen, pijnstillers en andere medicatie.

Bijsluiters

Stel je wil een medicijn gaan gebruiken, maar wil specifiek weten hoe dit gebruik werkt. Misschien slik je al andere medicatie en wil je weten of jouw nieuwe medicijn hier invloed op heeft. Voor dit soort persoonlijke situaties is het lastig om algemeen advies te geven. Jouw situatie is immers uniek. Daarom raden we je aan om in dit soort gevallen contact met een arts op te nemen, en om de bijsluiter van jouw medicatie te lezen. Er is zelfs een site met alle bijsluiters.

Persoonlijk contact met onze experts

Het beste persoonlijke advies komt altijd van een huisarts. Deze kan naar je persoonlijke situatie kijken en professioneel medisch advies geven. Heb je daarnaast ook behoefte aan onze mening? Stuur dan eens een bericht via het contactformulier. Onze experts nemen je vraag door en proberen hier zo goed mogelijk antwoord op te geven. Let hier wel bij op, wij kunnen alleen advies bieden op basis van de informatie die je zelf geeft. Zonder een persoonlijk onderzoek is het onmogelijk om op afstand een diagnose op te stellen. Gebruik onze medicatie daarom alleen op advies van je huisarts en houdt je strict aan de bijsluiter.